Over Wivo Deurne

WIVO Deurne, opgericht in 1995, is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van graszoden, graszaad, beregeningsinstallaties, tuinmachines, tuingereedschappen, en nog veel meer producten voor de doe het zelver en de professional.

In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment met uitsluitend topmerken tuinmachines en gereedschappen, zodat het werk in de tuin op een professionele manier en in de kortst mogelijke tijd geklaard kan worden.
Daarnaast hebben wij in ons magazijn een ruime voorraad van PVC, messing en gegalvaniseerde fittingen en appendages, pompen, sproeiers, filters, buizen, slangen, onderdelen, kortom te veel om op te noemen.
 

Naast de aanleg van grasmatten voor tuin, park of sportveld, verzorgen wij ook de aanleg van beregeningsinstallaties. Onze adviseurs ontwerpen vanuit uw tuinplan een complete beregeningsinstallatie, zodaten uw gras, bloemen en planten in optimale conditie blijven en u steeds zorgeloos van uw tuin kunt genieten, uiteraard uitsluitend gebruik makend van eersteklas materialen.